Γιατί πρέπει πάντοτε να μουσκεύετε τα αμύγδαλα πριν τα φάτε;

Τα αμύγδαλα είναι χορταστικοί ξηροί καρποί, με ευρεία χρήση. Είναι πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία και χρησιμοποιούνται σε πολλές συνταγές. Είναι εξαιρετική πηγή βιοτίνης, βιταμίνης Ε, μαγγανίου, χαλκού, βιταμίνης Β2, φωσφόρου, μαγνησίου και ινών. Επίσης, συντελούν στη μείωση της χοληστερόλης LDL, μειώ… Τα αμύγδαλα είναι χορταστικοί ξηροί καρποί, με ευρεία χρήση. Είναι πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία και χρησιμοποιούνται σε πολλές συνταγές. Είναι εξαιρετική πηγή βιοτίνης, βιταμίνης Ε, μαγγανίου, χαλκού, βιταμίνης Β2, φωσφόρου, μαγνησίου και ινών. Επίσης, συντελούν στη μείωση της χοληστερόλης LDL, μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων και προλαμβάνουν το διαβήτη. Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες! Όμως, εάν δεν βρέξετε τα αμύγδαλα, δεν επωφελείστε καθόλου. Το καφέ τσόφλι του αμύγδαλου πε ...

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις